Online regisztráció | MNG

Online regisztráció

Örülünk, hogy Ön is csatlakozik a Szépművészeti Múzeum - Magyar Nemzeti Galéria Baráti Köréhez.

 

Az Online csatlakozás során interneten kitöltheti a jelentkezési lapot, és befizetheti a támogatási összeget bankkártyás fizetéssel. Az online regisztrációs felületen megadott adatok befizetés hiányában törlődnek a rendszerből.

 

Az űrlap kitöltése néhány percet vesz igénybe. Elsősorban olyan adatokra van szükségünk, amelyek segítenek minket az Önnel folytatandó kommunikációban (telefonszám, e-mail cím, postacím, stb.). Mielőtt tovább lépne az ürlap kitöltése után, kérjük, készítse elő bankkártyáját. A következő bankkártya típusokat fogadjuk el: VISA, VISAElectron, American Express, MasterCard, Maestro.

 

Sikeres regisztrációjáról automatikus válaszüzenetet kap, amely tartalmazza Baráti Kör kódját. Ezzel a kóddal a plasztikkártya megérkeztéig is igénybe tudja venni a Baráti Kör nyújtotta kedvezményeket, illetve használhatja online programjelentkezési rendszerünket. Kérjük, hogy amennyiben a regisztráció után nem kap ilyen automatikus üzenetet, legyen szíves ezt a Baráti Kör baratikor@szepmuveszeti.hu e-mail címén jelezni. Köszönjük!

 

Szeretne csatlakozni? Online regisztrációs felületünket ide kattintva érheti el.

Kérdése esetén keressen bennünket a baratikor@szepmuveszeti.hu e-mail címen.

Ha a befizetést személyesen, vagy postán szeretné inkább megtenni, jelentkezési lapunkat itt töltheti le.