A Baráti Körről | MNG

A Baráti Körről


„Most vettünk részt először a Baráti Körnek szervezett olyan tárlatvezetésen, amely a múzeum zárása után bonyolódott le. Több szempontból is jónak találom ezt a kezdeményezést és üdvözölném a jövőben is. Egyrészt így hétköznap, munka után is van lehetőségünk ellátogatni a Múzeumba – a csütörtöki meghosszabbított nyitva tartáson kívül is –, másrészt pedig számomra nagy élvezetet nyújtott a kiállítás megtekintése így, hogy csak a csoportunk tartózkodott a kiállítótérben. A szervezés tökéletes volt, ezúttal is köszönet mindenkinek, aki munkájával hozzájárult a rendezvény sikeres és zökkenőmentes lebonyolításához!”
Fodor Ildikó, Baráti Kör Tag

 

Nagylelkűsége és elkötelezettsége nekünk is segíthet! A Baráti Kör célja a Szépművészeti Múzeum – Magyar Nemzeti Galéria körül egy olyan törzsközönség kiépítése, amelynek tagjai támogatásukkal hozzájárulnak a múzeum nagyszerű gyűjteményének megőrzéséhez és bővítéséhez, a múzeumi szolgáltatás színvonalának emeléséhez, valamint egy lendületes és vonzó kiállítási program kialakításához. Emellett a Baráti Kör által kínált kedvezmények révén egy olyan baráti társaság tagjaivá válhatnak, akik szívesen vesznek részt különböző művészeti programokon, előadásokon és tárlatvezetéseken, kül- és belföldi utazásokon, mindezt szakértő vezetésével.

 

A Szépművészeti Múzeum – Magyar Nemzeti Galéria Baráti Körének tagjai a Szépművészeti Múzeum zárva tartásának idején (2015. február 16-tól várhatóan 2018-ig) a kedvezményeket a Magyar Nemzeti Galéria épületében vehetik igénybe.

 

Szépművészeti Múzeum – Magyar Nemzeti Galéria Baráti Kör a Facebookon – csatlakozzon hozzánk a közösségi hálón is, és kövesse figyelemmel a Baráti Kör tevékenységét! Itt az általános információk mellett rendszeresen hírt adunk aktuális programjainkról, a már lezajlott eseményekről pedig írásban és képekben tudósítunk. Keresse meg és lájkolja oldalunkat a Facebookon, és kövesse nyomon a Baráti Kör eseményeit a közösségi hálón!

 

A Baráti Kör adatkezelési tájékoztatója ITT érhető el.

 

További információ>> 

CSATLAKOZZON MOST!

Bármely állandó és időszaki kiállítás, Múzeum+, Borszerda vagy Textúra rendezvények teljes árú belépőjének árát beszámítjuk, amennyiben a látogatástól számított 7 napon belül csatlakozik a Baráti Körhöz éves tagság váltásával TAG kategóriában, és jelentkezési lapjához belépőjegyét is mellékeli. Egyéni tagság esetén egy, partner tagság esetén két teljes árú jegy árát tudjuk beszámítani kedvezményként.