Workshop (Herstellen - előállítás)

2017. május 6. szombat, 15.00

"Herstellen" - Előállítás (workshop)
Tartja: Hollós Ádám képzőművész

Baselitz munkáiból merítkezve, különböző technikák, anyagok felhasználásával készítjük el saját Baselitz verzióinkat. Azt a fajta felszabadító, gondtalan, könnyed gyermeki megközelítést "gyakoroljuk", amelyre oly nagy szükségünk lenne a mindennapokban. Nem a "szép" vagy "jó" megoldásokra fókuszálunk, nincs megfelelés, a felszabadító tevékenység izgalmas öröme van jelen, ahogyan Baselitz is érezheti magát munka közben.

„Festményei nem narratívak, nem leíróak, nem normatívak, nem interpretálnak, nem színpadiak, nem meditatívak, nem az értelemre hatóak. Festményei festmények előállításáról [herstellen] szólnak; az előállítás folyamatáról. Soha nem egy üzenetről.”

A programot tartja: Hollós Ádám képzőművész

http://www.varfok-galeria.hu/muveszek/hollos-adam https://www.youtube.com/watch?v=a7JT4UCNJzQ

A workshop a Baselitz. Újrajátszott múlt című időszaki kiállításhoz kapcsolódik.

Belépő a kiállításra és a workshopra: Teljes árú: 2400 Ft | Kedvezményes: 1200 Ft azok számára, akik a kiállításokat díjtalanul vagy 50% kedvezménnyel látogathatják.

Találkozási pont: a program előtt az Információs pultnál. Jegyek korlátozott számban kaphatók a www.jegymester.hu oldalon, illetve a múzeum jegypénztárában. Maximális létszám: 15 fő

2017. Május 06.