En

Vissza a múzeumba!

KEDVES LÁTOGATÓINK!
2020. június 20-tól örömmel üdvözöljük Önöket újra múzeumunkban!

Igyekszünk mindent megtenni az Önök és kollégáink egészségének megóvása érdekében. Alábbi intézkedéseinkkel arra törekszünk, hogy biztonságban érezzék magukat nálunk.

Az újranyitásról szóló sajtóközleményünket itt olvashatják.

Elindulás előtt

Nyitvatartás

Nyitvatartásunk hétköznap rövidebb: keddtől péntekig 13 órától 18 óráig, szombaton és vasárnap 10 órától 18 óráig várjuk a látogatókat, belépés 17 óráig.

A kupola az állandó kiállításokra szóló belépőjeggyel (14 éves kor alatt ingyenes)
nyitvatartási időben tekinthető meg.
Esetenként a felhaladók számát korlátozhatjuk az érdeklődés függvényében, ezért kérjük, számítsanak esetleges várakozásra.

Belépőjegyek és fizetés

A Galériában, a MúzeumShopban és a kávézóban készpénzzel és bankkártyával is fizethet, de javasoljuk a bankkártya használatát.

Javasoljuk, hogy belépőiket elővételben vásárolják meg online, a jegymester.hu oldalán.

Az újranyitás örömére a 14 év alatti gyermekek térítésmentesen látogathatják a Galéria minden kiállítását augusztus 20-ig.

Ajándékjeggyel és partnerjeggyel rendelkező látogatóinktól kérjük, hogy jegyeiket lehetőleg még otthon, előre érvényesítsék a látogatás időpontjára.

Az időpontra szóló online jegyeik kinyomtatott formában és telefonjaikon is bemutathatók. A kódokat belépéskor érintésmentesen ellenőrizzük.

Szolgáltatások

Átmenetileg audio guide készülék nem bérelhető.

Gyerek- és felnőttfoglalkozásokat, illetve nyári táborokat nem tartunk.

A múzeumi babakocsik átmenetileg nem kölcsönözhetőek, kérjük, hogy csecsemővel elöl viselt hordozóban látogassák a kiállításokat.

 

Látogatás alatt

Javasoljuk, hogy takarják el szájukat és orrukat maszkkal vagy sállal a látogatás alatt. A MúzeumShopban maszk vásárolható.

A kiállítótérben kérjük, tartsák be a 1,5 méteres távolságot. Ennek érdekében lehet, hogy várakozni kell a termek bejáratánál a látogatók számának függvényében.

Amennyiben megtehetik, kérjük, látogassák múzeumunkat egyénileg. A látogatói csoportok létszáma legfeljebb 10 fő lehet.

Fenti intézkedéseink hatását és szükségességét az Önök tapasztalataival együtt folyamatosan figyelemmel kísérjük, indokolt esetben felülvizsgáljuk és módosítjuk őket.