En

Vissza a múzeumba!

KEDVES LÁTOGATÓINK!

Igyekszünk mindent megtenni az Önök és kollégáink egészségének megóvása érdekében. Alábbi intézkedéseinkkel arra törekszünk, hogy biztonságban érezzék magukat nálunk.

Az újranyitásról szóló sajtóközleményünket itt olvashatják.

Nyári jegyakció meghosszabbítva

Kölcsönös kedvezmény a Magyar Nemzeti Galéria és a Szépművészeti Múzeum között

A Szépművészeti Múzeumba szóló, 2020. június 20-tól váltott teljes árú belépőjegy bemutatása esetén helyszíni pénztárunkban 50%-os kedvezményes belépőt vásárolhatnak kiállításainkra (más típusú kedvezménnyel nem vonható össze). A kedvezmény 2020. szeptember 30-ig vehető igénybe.

Látogatóinkat a Szépművészeti Múzeum ugyanezzel a viszontkedvezménnyel várja.

Elindulás előtt

Nyitvatartás

Nyitvatartásunk változott: hétfőn és kedden zárva tartunk, szerdán 13 órától 22 óráig, csütörtökön és pénteken 11 órától 16 óráig, szombaton és vasárnap 10 órától 18 óráig várjuk a látogatókat.
További információ>>

Belépőjegyek és fizetés

A Galériában, a MúzeumShopban és a kávézóban készpénzzel és bankkártyával is fizethet, de javasoljuk a bankkártya használatát.

Javasoljuk, hogy belépőiket elővételben vásárolják meg online, a jegymester.hu oldalán.

Ajándékjeggyel és partnerjeggyel rendelkező látogatóinktól kérjük, hogy jegyeiket lehetőleg még otthon, előre érvényesítsék a látogatás időpontjára.

A kupola az állandó kiállításokra szóló belépőjeggyel nyitvatartási időben tekinthető meg.
Esetenként a felhaladók számát korlátozhatjuk az érdeklődés függvényében, ezért kérjük, számítsanak esetleges várakozásra.

Az időpontra szóló online jegyeik kinyomtatott formában és telefonjaikon is bemutathatók. A kódokat belépéskor érintésmentesen ellenőrizzük.

Szolgáltatások

Átmenetileg audio guide készülék nem bérelhető.

Gyerek- és felnőttfoglalkozásokat, illetve nyári táborokat nem tartunk.

A múzeumi babakocsik átmenetileg nem kölcsönözhetőek, kérjük, hogy csecsemővel elöl viselt hordozóban látogassák a kiállításokat.

 

Látogatás alatt

Kérjük, hogy már a belépésnél takarják el szájukat és orrukat maszkkal vagy sállal. A maszk használta a múzeum egész területén kötelező.

A kiállítótérben kérjük, tartsák be a 1,5 méteres távolságot. Ennek érdekében lehet, hogy várakozni kell a termek bejáratánál a látogatók számának függvényében.

Amennyiben megtehetik, kérjük, látogassák múzeumunkat egyénileg. A látogatói csoportok létszáma legfeljebb 15 fő lehet.

Fenti intézkedéseink hatását és szükségességét az Önök tapasztalataival együtt folyamatosan figyelemmel kísérjük, indokolt esetben felülvizsgáljuk és módosítjuk őket.