En

A Galéria zárva, de a virtuális térben nyitva vagyunk!

A járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel a Magyar Kormány 484/2020. (XI. 10.) számú rendelete alapján – legalább annak hatályáig – a Szépművészeti Múzeum és tagintézményei (Magyar Nemzeti Galéria, Vasarely Múzeum, Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum) zárva tartanak.
Az elővételben vásárolt belépők és programra szóló  jegyek (a Textúra kivételével) későbbi felhasználhatóságát biztosítani fogjuk az újranyitást követően. Kérdés esetén kérjük írjon a info@mng.hu címre.
A 2020. december 31-ig érvényes ajándékjegyek, partnerjegyek és bérletek érvényességét meghosszabbítjuk: azok az újranyitást követően még 3 hónapig felhasználhatók lesznek.
Ezen időpontig, csak az ajándékjegyeket, lehetőség van becserélni 2021. december 31-ig érvényes másik ajándékjegyre a jegymester.hu oldalon az Ajándékjegy-érvényesítés menüben, összetett érvényesítéssel.

2020. december 21 – 2021. január 3. között telefonos elérhetőségünk szünetel, az e-mailekre január 4-től tudunk válaszolni.

Digitális Múzeum
Nézzen körül Digitális Múzeum felületünkön, ahol kvízek, érdekes olvasnivalók, tematikus útvonaltippek segítik a művekkel való találkozást.

ADVENTI AJÁNLATUNK
Ajándékjegyek 2021-re már elérhetők a jegymester.hu webshopjában.
AKCIÓ: legalább 4 db teljes árú éves ajándékjegy vásárlásakor csaknem 20% kedvezményben részesül. Akár egyenként is elajándékozhatja, vagy megtarthatja közös baráti programokra.
A jegyeket 2021. dec. 31-ig lehet felhasználni, becserélhetők bármely kiállítás belépőre, vagy akár az újranyitás után egy (helyszíni) Múzeum+ estére, vagy egyben 4 tárlatvezetésre (online vagy helyszíni programra, egyszerre történő beváltással).

Kiállításaink közül ajánljuk