En

A Galéria zárva, de a virtuális térben nyitva vagyunk!

A járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel a Magyar Kormány 484/2020. (XI. 10.) számú rendelete alapján – legalább annak hatályáig – a Szépművészeti Múzeum és tagintézményei (Magyar Nemzeti Galéria, Vasarely Múzeum, Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum) zárva tartanak.
Az elővételben vásárolt belépők és programra szóló  jegyek (a Textúra kivételével) későbbi felhasználhatóságát biztosítani fogjuk az újranyitást követően. Kérdés esetén kérjük írjon a info@mng.hu címre.
A 2020. december 31-ig érvényes ajándékjegyek, partnerjegyek és bérletek érvényességét meghosszabbítjuk: azok az újranyitást követően még 3 hónapig felhasználhatók lesznek.
Ezen időpontig, csak az ajándékjegyeket, lehetőség van becserélni 2021. december 31-ig érvényes másik ajándékjegyre a jegymester.hu oldalon az Ajándékjegy-érvényesítés menüben, összetett érvényesítéssel.

Bár a múzeum épülete zárva van, az online térben különböző programokkal várjuk látogatóinkat!

Online programjainkat megrendelheti egy választott időpontra, vagy részt vehet előre meghirdetett eseményeinken, amelyek időpontját a programnaptárunkban találja.

Nézzen körül Digitális Múzeum felületünkön!
Többek között tematikus útvonaltippekkel, izgalmas olvasnivalókkal, kisfilmekkel, virtuális kiállításokkal, oktatási segédanyagokkal és online tárlatvezetésekkel várjuk látogatóinkat. Vegyen részt online tárlatvezetéseinken délutáni és esti időpontokban izgalmas témákkal várjuk!

 

Kiállításaink közül ajánljuk