A Baráti Körről

Legyen a barátunk!

A Baráti Kör célja a Szépművészeti Múzeum – Magyar Nemzeti Galéria és társintézményei körül egy olyan törzsközönség kiépítése, amelynek tagjai támogatásukkal hozzájárulnak a múzeumok nagyszerű gyűjteményének megőrzéséhez és bővítéséhez, a múzeumi szolgáltatás színvonalának emeléséhez, valamint egy lendületes és vonzó kiállítási program kialakításához. Viszonzásképpen a Baráti Kör által kínált kedvezmények révén egy exkluzív baráti társaság tagjaivá válhatnak, akik szívesen vesznek részt különböző művészeti programokon, előadásokon és tárlatvezetéseken, kül- és belföldi utazásokon, mindezt szakértő vezetésével. Barátaink nagylelkűsége és elkötelezettsége hozzájárul ahhoz, hogy Magyarország egyik legfontosabb kulturális márkáját minél szélesebb körben elismerjék.

A Baráti Kör tagjai a Szépművészeti Múzeum újranyitásáig (2018. október 31-ig) a kedvezményeket a Magyar Nemzeti Galéria épületében, illetve társintézményeinkben vehetik igénybe.

Baráti Kör a Facebookon! Csatlakozzon hozzánk a közösségi hálón is, és kövesse figyelemmel a Baráti Kör tevékenységét! Itt az általános információk mellett rendszeresen hírt adunk aktuális programjainkról, a már lezajlott eseményekről pedig írásban és képekben tudósítunk. Keresse meg és lájkolja oldalunkat a Facebookon, és kövesse nyomon a Baráti Kör eseményeit a közösségi hálón!

A Baráti Kör adatkezelési tájékoztatója ITT érhető el.

További információ

Akik már a barátaink:


Alács Lajosné, Alföldi István és felesége, dr. Bartha László, Cser Ilona, Élő Nóra, Kelecsényiné Gáspár Katalin, Marjai László és Marjainé Ipacs Katalin, Révai András és felesége, Szabados Márta, Szabó Rita, Szappanos György, Tóth Andrea, Zákány Judit és Zákány G. György

 

Csatlakozzon most!


Lépjen be vagy újítsa meg tagságát idén, és az éves tagság mellé ajándékba adjuk az őszi hónapokat négy múzeum programkínálatával!
Már most is a barátunk? Ha október 31-ig megújítja tagságát, ezt még az eredeti áron teheti meg.