En

Családdal a múzeumban

Családdal a múzeumban

A Magyar Nemzeti Galéria gyerekekkel is szórakoztató szabadidős programot kínál. A műtárgyak között barangolókat nemcsak tágas kiállítóterek, hanem a múzeum  önálló felfedezését segítő online elérhető tartalmak is várják, amelyekkel még emlékezetesebbé tehető a közösen eltöltött idő. Éljenek családoknak szóló kedvezményeinkkel és látogassanak el hozzánk minél több alkalommal!

Kedvezmények

A nyári szünidőben, június 21. és augusztus 31. között, kedvezményes jeggyel (800 Ft) várjuk 6-26 év közötti látogatóinkat az állandó kiállításban.

A 6–26 éves korosztály minden kiállításunkra 50%-os kedvezménnyel válthat belépőt, családi kedvezményünk azonban lehetővé teszi, hogy a legalább két, 18 év alatti gyereket kísérő egy, de legfeljebb két felnőtt ugyanebben a kedvezményben részesüljön.

Még több kedvezmény várja a családokat minden hónap harmadik szombatján, amikor a 6–26 éves korosztály és a 18 évesnél fiatalabbakat kísérő egy vagy két felnőtt is ingyen látogathatja a múzeum állandó kiállításait.

Kiemelten támogatjuk a nagycsaládosokat, akik a Nagycsaládosok Országos Egyesülete  plasztikkártyájának felmutatásával további kedvezményt kapnak: a szülők mind az időszaki, mind az állandó kiállításokra 50%-os kedvezménnyel válthatnak jegyet, gyermekeik (26 éves korig) az állandó kiállításokra ingyenesen, az időszaki kiállításokra 75%-os kedvezménnyel léphetnek be. A szülők akkor is igénybe vehetik a kedvezményt, ha a családjuk nélkül, önállóan szeretnének kiállítást nézni.

Szintén kiemelten támogatjuk azokat a családokat, amelyekben a szülő egyedül neveli a gyermekét vagy gyermekeit. Magyarországon ez 300 000 családot érint, ők ugyanabban a kedvezményben részesülnek, mint a nagycsaládosok. Azaz az Egyszülős Központba regisztráltak plasztikkártyájuk felmutatása mellett mind az időszaki, mind az állandó kiállításokra 50%-os kedvezménnyel válthatnak jegyet, gyermekeik (26 éves korig) az állandó kiállításokra ingyenesen, az időszaki kiállításokra 75%-os kedvezménnyel léphetnek be. A szülők akkor is igénybe vehetik a kedvezményt, ha a családjuk nélkül, önállóan szeretnének kiállítást nézni.

Családi múzeumlátogatáshoz

Nincs a szűrésnek megfelelő tartalom