En

Egyéni látogatók

A Magyar Nemzeti Galéria állandó és időszaki kiállításai, folyamatosan bővülő programkínálata mindig újabb és újabb élményeket kínál az egyénileg érkező látogatóknak. Amennyiben szeretnék az önálló múzeumlátogatást még élményszerűbbé tenni, kérjük, böngésszenek alábbi útvonaljavaslataink és programjaink közül.

ÚTVONALTIPPEK

Egyéni látogatóink számára készített ÚTVONALTIPPJEINK egy-egy izgalmas téma segítségével mutatják be a Magyar Nemzeti Galéria állandó kiállításait.

TÁRLATVEZETÉSEK

A Magyar Nemzeti Galéria állandó és időszaki kiállításaiban számos előre meghirdetett tárlatvezetést tartunk. Ezek időpontjairól a PROGRAMNAPTÁRBÓL értesülhet. Amennyiben szeretne egyedi témájú tárlatvezetést kérni, a feltételekről IDE kattintva kaphat felvilágosítást.

MAMA, NÉZD!

Játékos tárlatvezetésekre hívjuk azokat a kismamákat és kispapákat, akik egy évesnél kisebb babájukkal is szeretnék élvezni a művészet nyújtotta örömöket.

IDŐPONTOK, RÉSZLETEK


ARTIVITY

Művészet+ aktivitás+ társművészetek+ alkotóműhely= Artivity
Felnőtteknek szóló programunk időpontjait és további részleteit IDE kattintva találja.

SZÜLINAP

Szeretnéd születésnapodat, névnapodat, vagy más fontos eseményedet a Magyar Nemzeti Galériában ünnepelni? Ha igen, tartalmas szórakozást kínálunk. Először interaktív, játékos tárlatnézésre invitáljuk a vendégeket. Ezután az alkotás önfeledt pillanatai következnek a kreatív műhelyben. Végül, de nem utolsósorban – a hátralévő 20-30 percben – sor kerül az ünneplésre is. Ne felejtsd otthon a tortát!

Időtartam:  2,5 óra
Maximális létszám:  15 fő
Részvételi díj:  25 000 Ft / csoport (idegen nyelven: 40 000 Ft / csoport)
Találkozási pont:  Magyar Nemzeti Galéria, B épület, földszint

PROGRAMOK SPECIÁLIS IGÉNYŰ LÁTOGATÓKNAK

A kultúra mindenkié! Tematikus vezetéseket és egyedi foglalkozásokat kínálunk speciális igényű látogatóink számára, előzetes egyeztetést követően.
TOVÁBBI RÉSZLETEK

CSATLAKOZZON A BARÁTI KÖRHÖZ

Kulisszatitkok, exkluzív tárlatvezetések, műhelylátogatás, kurátori előadás és számos izgalmas múzeumi élmény: ismerje meg a Baráti Kör tagság előnyeit!

KÜLÖNLEGES RENDEZVÉNYEK

Különleges, esti programjainkról a PROGRAMNAPTÁRBÓL tájékozódhat.

Kiállításaink közül ajánljuk