En

Képben vagy?

A Magyar Nemzeti Galériában nincs szünidő, sőt!
A nyár folyamán a 26 éven alatti fiatalokat eddig is nagy kedvezménnyel vártuk az állandó kiállításainkra. A 800 forintos kedvezményes jegy természetesen augusztusban is érvényes számukra, sőt, augusztus 4-től, csütörtöktől minden hét csütörtökjén, egészen augusztus végéig nyereményjátékkal készülünk az Instagramon.

A célunk az, hogy bevonzzuk a fiatalabb közönséget a múzeumba és megmutassuk, hogy a Magyar Nemzeti Galéria épülete rendkívül színes és izgalmas műalkotásokat rejt, illetve biztassuk őket ezen alkotások szabad értelmezésére.

Szeretnénk lehetőséget adni arra, hogy bátran megoszthassák a gondolataikat az alkotásainkról és az azok által kiváltott érzésekről, illetve szeretnénk őket arra sarkallni, hogy osszák is meg a képekkel és szobrokkal kapcsolatos élményeiket. Nincs rossz értelmezés, nincs rossz válasz – ez a művészet egyik legfőbb lényege!

Aki képben van, az az alkotások között is képben van. Ezért adtuk a „Képben vagy?” címet a hétről hétre jelentkező nyereményjátékunknak, amely reméljük, hogy sokakat ösztökél arra, hogy ellátogasson hozzánk, ráadásul kedvezményes áron. Hiszen az élő művészet varázsát még egy ilyen felgyorsult, modern világban sem tudja semmi visszaadni: mindig érdemes személyesen elmerülni egy-egy apró ecsetvonás lendületében, vagy egy szépen megmunkált szobor redőiben.

A művészet menő – éljétek át nálunk!
És közben ne felejtsetek el játszani sem a MúzeumShop által felajánlott szuper termékekért!

Részletek a Galéria Instagram oldalán!

 

Nyereményjátékunk lezárásaként tárlatvezetést ajánlunk a 16-26 éves korosztálynak augusztus 30-án 15.00 órától.

Kiállításaink közül ajánljuk