En

Csoportos látogatók

A Magyar Nemzeti Galéria állandó és időszaki kiállításaiban lehetőség van a csoportos látogatásra. A kiállítások megtekintésére igényelhetnek tárlatvezetést, de önállóan, tárlatvezetés nélkül is megtekinthetik kiállításainkat.

CSOPORTOK TÁRLATVEZETÉSSEL

Amennyiben állandó és időszaki kiállításainkat szakképzett múzeumpedagógusaink segítségével kívánja megtekinteni, foglaljon IDŐPONTOT. Kérjük, a látogatás előtt legalább egy héttel vegyék fel a kapcsolatot múzeumpedagógusainkkal.

TÁRLATVEZETÉS ÓVODAI, ISKOLAI CSOPORTOKNAK

Amennyiben szeretné óvodai csoportját vagy iskolai osztályát izgalmas, korosztályra szabott foglalkozásaink egyikére elhozni, válogasson MÚZEUMPEDAGÓGIAI foglalkozásaink közül!

SPECIÁLIS IGÉNYŰ CSOPORTOK

A kultúra mindenkié! Tematikus vezetéseket és egyedi foglalkozásokat kínálunk speciális igényű látogatóink számára, előzetes egyeztetést követően. FOGLALJON IDŐPONTOT

CSOPORTOK TÁRLATVEZETÉS NÉLKÜL

Bejelentett csoportok fogadása tárlatvezetés nélkül: maximum 15 fő egy csoportban. Előzetes bejelentkezést kérünk és visszaigazolást küldünk  írásban minden szervezetten érkező csoport számára.
Bejelentkezést kizárólag az alábbi határidőig tudunk regisztrálni:
– hétköznap legkésőbb a látogatás előtti napon 16 óráig,
– hétvégi látogatás esetén péntek 12 óráig.

BEJELENTKEZÉS

A bejelentkezés csak e-mailen küldött visszaigazolással együtt érvényes. A visszaigazolásban szerepel a csoport és a látogatás minden rögzített adata a díjjal együtt. Csak a honlapon szereplő és e-mailben visszaigazolt árak és adatok a mérvadóak, szóbeli tájékoztatásra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

Kiállításainkon kizárólag a múzeum képzett tárlatvezetői tarthatnak tárlatvezetést. Iskolai csoporttal érkező pedagógusok csak akkor tarthatnak múzeumi tanórát az állandó kiállítás gyűjteményeiben, ha a látogatás előtt a Múzeumpedagógiai Osztálytól engedélyt kapnak rá. Az időszakos kiállításokon a pedagógusok sem tarthatnak csoportfoglalkozást.

BELÉPŐJEGYEK FIZETÉSE

A belépők és szolgáltatások díja érkezéskor a helyszínen pénztárainknál fizethetők készpénzzel, a legtöbb ismert bankkártyával és bármely SZÉP-kártyával. Kedvezményes belépő esetén a pénztárnál a jegy váltásakor (vagy elővétel esetén belépésnél) kérjük a jogosultság igazolását.

BELÉPŐJEGYEK ELŐRE VÁLTÁSA

– helyszíni pénztárainkon kívül:
– a Jegymester webáruházában (www.jegymester.hu),
– a Ticketexpressz / Eventim jegyirodáiban és partnereinél országszerte és külföldön (www.eventim.hu)
– a Liget Budapest felületén

A vásárlásról csak az értékesítést végző partnertől kérhető számla a vásárláskor, számlát utólag kiállítani nem áll módunkban! (Az online vásárlás számlaigényléséről bővebb tájékoztatás a jegymester.hu weboldalán található.)

LEMONDÁS

Kérjük, hogy az esetleges lemondást legkésőbb a látogatás előtti hétköznap 16 óráig jelezzék e-mailben, a fenti elérhetőségeken. A Jegymester webáruházában előre váltott belépők esetében lehetőség van a jegyek későbbi időpontra történő cseréjére az érvényességet megelőző napig. Ebben az esetben is kérjük, hogy írásban jelezzék a lemondást és látogatásuk új időpontját.
A tárlatvezetések lemondására a látogatás előtti hétköznap 16 óráig van lehetőség. Amennyiben ez nem történik meg, a vezetés díját az elmaradt tárlatvezetés után is felszámoljuk.

LÁTOGATÁSI SZABÁLYZAT

Látogatásuk idején a csoportra az általános látogatási szabályzat érvényes, amely megtekinthető a Múzeum előterében is. Kérjük, gondoskodjon róla, hogy a szabályzatot a csoport minden tagja megismerje. Minden esetben a csoportvezetőt, szervezőt, kísérőt (valamint eseti külön engedéllyel rendelkező külső tárlatvezetőt) terheli a felelősség azért, hogy csoportjuk tagjai ismerjék és betartsák a szabályokat.

Kiállításaink közül ajánljuk