En

Múzeum+

Online jegyvásárlás

 

A Múzeum+ havi rendszerességgel megrendezésre kerülő csütörtöki estjei a Szépművészeti Múzeum mellett idén visszatérnek a Magyar Nemzeti Galériába is!

A megújult és újragondolt Múzeum+ egy kicsit más, és egy kicsit változatlan. Az egy-egy téma köré szerveződő programok, a hosszított nyitvatartásnak köszönhető késő esti múzeumlátogatás lehetősége, az Élő MúzeumCafé-beszélgetés, az izgalmas előadások, az érdekes tárlatvezetések, a workshop és az egész estés zene természetesnek mondható. 2020-ban mindezt a legnagyobb művészekre fókuszálva élvezhetjük, hiszen a tematikáink Munkácsy, Raffaello, Csontváry, Tiziano, Bronzino, Szinyei, El Greco és Rippl-Rónai köré szerveződnek! Egytől egyig rendkívüli életutak és rendkívüli életművek – öröm elveszni az alkotásaik tengerében és más szempontból vizsgálni az állandó kiállításainkon felbukkanó műveiket, amihez idén is garantáljuk a szuper programokat.

 

Időpontok és kiemelt alkotók:

Magyar Nemzeti Galéria:

Február 13. – Munkácsy
Október 15.  –  Csontváry
November 19. – Szinyei
December 3. – Rippl-Rónai

Szépművészeti Múzeum:

szeptember 10. – Raffaello
október 8. – Tiziano
november 12. – Bronzino
december 10. – El Greco

 

A rendezvény érvényes múzeumi belépőjeggyel vagy Múzeum+ jeggyel látogatható.
A nappali kedvezmények érvényesek az estére váltott belépők esetében is.

Az este folyamán helyszíni jegypénztárainkban is lehetőség lesz belépőjegyet váltani az eseményre.

A programsorozatra 4 alkalmas, egész évben felhasználható bérlet váltható 10% kedvezménnyel és két pohár pezsgővel. A Múzeum+ négy alkalmas bérletével az aktuális időszaki kiállítások is megtekinthetők. Jegyvásárlásért kattintson ide!

 

2020-ban a MÚZEUM+ esti programjait az OTP Bank és az MVM Zrt. teszik elérhetővé még több látogató számára.

 

Kiállításaink közül ajánljuk