MúzeumCafé tárlatvezetés a Keretek között című kiállításon

Vendég-tárlatvezetőnk: Szüts Miklós festőművész, akivel Martos Gábor (MúzeumCafé) beszélget a kiállításban sétálva

2018. január 13-án, szombaton 16:00 órakor a Nemzeti Galéria A épületének földszintjén

 

A MúzeumCafé szerkesztősége – tíz és fél évvel a nyomtatott lap, és nyolccal az Élő MúzeumCafé-beszélgetések elindítása után – 2018 januárjában egy újabb „megjelenési formával” jelentkezik: mostantól terveink szerint azokban a hazai kiállításokban, amelyeket valami miatt különösen fontosnak tartunk, MúzeumCafé tárlatvezetéseket fogunk tartani, amelyeken a szerkesztőség, vagy a szerkesztőbizottság valamelyik tagja egy-egy meghívott vendég-tárlatvezetővel várja az érdeklődőket, hogy a kiállításról, az ott látható művekről, a korról, illetve mindarról, amit mindezek kapcsán érdekesnek gondolunk elmondani, együtt beszélgetve járjuk végig a tárlatot művészetkedvelő vendégeinkkel.

Az első ilyen alkalomra a Magyar Nemzeti Galéria sok gondolatot felvető, a hatvanas évek művészetének egy jelentős szeletét bemutató kiállítását választottuk, ahol Szüts Miklós festőművész után – majd február 3-án – még két további vendég-tárlatvezetővel is várjuk az érdeklődőket.

A MúzeumCafé tárlatvezetésen a kiállításra megváltott belépőjeggyel lehet részt venni, találkozás január 13-án, szombaton 16:00 órakor a Nemzeti Galéria A épületének földszintjén.2018. Január 13.