En

Portrék, parkok, pipacsok | Topor Tünde és Winkler Nóra online tárlatvezetése

Online jegyvásárlás

Portrék, parkok, pipacsok | Topor Tünde és Winkler Nóra online tárlatvezetése

2022. február 07.

18:00 - 19:00

Helyszín: Online

Topor Tünde, az Artmagazin főszerkesztője és Winkler Nóra művészeti szakember, vagyis az ÉLET A KÉPBEN legendás párosa, kedvenc Szinyei-képeik között vezet. Rámutatnak a festői módszerek sokféleségére, mesélnek a képek születésekor meghatározó élet-élményekről, követik Szinyeit a fák közé az erdőkbe, a csendes patakokhoz, a családi birtokra, felnéznek vele együtt a levegőbe, de elkísérik Münchenbe is, végig azt figyelve, hogyan egyensúlyozott a vágyak, az ambíció és a sors adottságai közt.

A program a Szinyei-kiállítás virtuális tereiben zajlik interaktív, élő tárlatvezetéssel.

Az online tárlatvezetést követően a résztvevők egy hétre hozzáférést kapnak a virtuális kiállításhoz és önállóan is bejárhatják a kiállítóteret, közelről megnézhetik a műtárgyakat és elolvashatják a kiállítótérben megjelenő tartalmakat.

Kedvezmény online közönségünk számára

Online tárlatvezetéseinken, előadásainkon résztvevőket kedvezménnyel várjuk: ha bármelyik intézményünk online programjára szóló jegyét kinyomtatva vagy telefonon bemutatja a Szépművészeti Múzeum vagy a Nemzeti Galéria pénztárában, a kiállítások teljes árú belépőjéből 1000 Ft kedvezményt biztosítunk a helyszínen. A kedvezmény a január 1-je óta váltott online programok jegyére érvényes visszavonásig, és más kedvezménnyel nem vonható össze.

További programok:

Decemberi témánk: ajándékozás

Adventi tárlatvezetés | Meghittség

Helyszín: Magyar Nemzeti Galéria

Karácsonyig hétről hétre újabb ünnepi témájú tárlatvezetést ajánlunk

Kurátori tárlatvezetés időszaki kiállításunkban

Séták a Galériában

Monet, Gauguin, Pissarro a Nemzeti Galériában

Helyszín: D épület, I. emelet

Séták a Galériában - Tárlatvezetés az újrarendezett 1800 utáni nemzetközi kiállításban

Adventi koncert

Helyszín: Magyar Nemzeti Galéria, I. emelet, kupolacsarnok

Advent második vasárnapján az ELTE Tanító- és Óvóképző Kar Vegyes Kamarakórusának és Női karának hangversenyét hallhatják első emeleti kupolaterünkben.