En

Rendkívüli közlemény: bezárt a Galéria

A járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel a Szépművészeti Múzeum és tagintézményei, a Magyar Nemzeti Galéria, a Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum és a Vasarely Múzeum március 17-től határozatlan időre bezárnak.

A gyűjtemények ugyanakkor a kényszerű bezárás alatt aktívan kívánják megosztani a közönséggel digitális tartalmaikat. Virtuálisan bejárható a Magyar Nemzeti Galéria  Változatok a realizmusra – Munkácsytól Mednyánszkyig című kiállítás az intézmény honlapján, ahol már elérhető a Remekművek az oktatásban című oldal is. A gyűjtemény fontos műveit bemutató felület a közoktatásban is jól hasznosítható történelem, magyar nyelv- és irodalom illetőleg vizuális kultúra órákon. A Galéria oldalán emellett számos tematikus túra mutatja be a múzeum gyűjteményét. Folyamatosan új írásokkal bővül Képről képre rovatunk, és #kreatívkarantén pályázatunkra várjuk az otthon készített műalkotásokat.

Azokat a látogatóinkat, aki elővételben vásároltak jegyet kiállításainkra vagy valamelyik programunkra, szeretnénk kárpótolni. A jegymester.hu oldalon vásárlók a webáruháztól e-mailben kapnak tájékoztatást a jegyek felhasználhatóságáról, illetve a kárpótlás lehetőségéről.

A pénztárainkban személyesen váltott jegyek esetében is biztosítjuk későbbi felhasználhatóságukat, ezért őrizzék meg jegyüket és bérletüket! A meghirdetett és elmaradt programok pótlásának időpontját a fenti rendelkezés feloldásakor, a veszélyhelyzet elmúltával tudjuk nyilvánosságra hozni, addig kérjük szíves türelmüket. A kiállításokra szóló belépőkkel tetszőleges időpontban érkezhetnek majd.

A fentiek a 2020. március 11. után meghirdetett programok jegyeire és a március 13. utáni időszakra szóló kiállítási belépőkre érvényesek.


Megértésüket köszönjük.

Kiállításaink közül ajánljuk