En

Tájékoztatás a Vaszary-kiállítás látogatásával kapcsolatban

Kedves Látogatóink!

A 2023. április 2-ig nyitva tartó Vaszary. Az ismeretlen Ismerős c. kiállítás kényelmes és gördülékeny látogatása érdekében az alábbiakban összegyűjtöttük önöknek a tárlat látogatásával kapcsolatos hasznos tudnivalókat:

A Vaszary-kiállítás iránti nagy érdeklődésre való tekintettel a Múzeum nyitva tartása az alábbiak szerint változik:
Március 25-26. (szombat-vasárnap): nyitva – 10:00–19:00. Pénztárzárás és utolsó belépés: 18:00.
Április 1-2.(szombat-vasárnap): nyitva – 10:00–19:00. Pénztárzárás és utolsó belépés: 18:00.
Az esti nyitva tartás kizárólag az időszaki kiállítást érinti, az állandó kiállítások változatlanul 10.00-től 18.00-ig lesznek nyitva (az utolsó jegykiadás az állandó kiállításra: 17.00).

A nyitva tartás magas látogatószám esetén műtárgybiztonsági okokból előrejelzés nélkül is változhat.

Amennyiben tehetik, javasoljuk, hogy a tárlatot hétköznapokon látogassák.

Kiadható jegyek száma, jegyvásárlás és érvényesítés:
Felhívjuk látogatóink szíves figyelmét arra, hogy biztonsági okokból, a kiállításra kiadható óránkénti jegyek száma korlátozott.

Abban az esetben, ha az adott napra minden elővételes jegy elkel, a helyszínen csak korlátozott számban tudunk belépőt biztosítani.

A jegypénztári sorban állás elkerüléséhez javasoljuk, hogy elővételben vásárolják meg belépőjegyeiket >>>

Díjtalan belépők kiadásának rendje (pl. 70 éven felüli EGT-állampolgárok, fogyatékkal élők, mozgáskorlátozottak, ICOM, ICOMOS kártyával, illetve sajtó-, és pedagógusigazolvánnyal rendelkezők…stb.)

A díjtalan belépők kizárólag a helyszínen, a látogatás megkezdésekor igényelhetők, a jogosultság megfelelő és egyidejű igazolásával.

A díjtalan belépés esetén, egy módon biztosítható az időpontfoglalás: ha a díjtalan belépőt igénylő látogatók elővételes jeggyel rendelkezők társaságában érkeznek, mert ez esetben velük együtt léphetnek be a kiállításra.

Ajándék-, illetve partnerjeggyel való belépés:
Amennyiben ajándék- vagy partnerjeggyel érkeznek és tehetik, a látogatást előtt, érvényesítsék jegyüket egy adott időpontra, hiszen így soron kívül a kiállítótér bejáratához fáradhatnak.

Az ajándék- és partnerjegyek érvényesítése előzetesen online és a helyszínen (információs pultban) is az adott órasávban elérhető szabad jegyek függvényében lehetséges.

Soron kívül az információs pulthoz fáradhatnak:
– ajándék- és partnerjeggyel (amennyiben még nem érvényesítették adott időpontra. Érvényesített (QR-kódos) jeggyel a jegykezelő kollégákhoz kell fáradni.
– Baráti Kör pártolók és mecénások

Jegymester.hu és a ligetplusz.hu weboldalon vásárolt jegyek:
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jegymester.hu, illetve ligetplusz.hu oldalon váltott jegyek esetében a vásárlásról küldött számlát, visszaigazoló e-mailt a belépéshez nem tudjuk elfogadni, kizárólag a vonalkóddal vagy QR kóddal ellátott jegyek használhatók belépésre.

Időpontra szóló jegy cseréje:
A látogatás előtt a jegymester.hu oldalán egy alkalommal lehetséges az időpont cseréje (az eredeti látogatási időpontját megelőzően). A fel nem használt jegyeket utólag nem áll módunkban más időpontban elfogadni!

A ligetplusz.hu oldalon vásárolt belépőjegyek esetében időpont változtatásra illetve jegyvisszaváltásra kizárólag rendezvény elmaradása esetén van lehetőség, az Általános Szerződési Feltételek szerint.

Látogatás előtt kérjük, olvassa el Látogatói Szabályzatunkat.

Szíves együttműködésüket köszönjük!

Kiállításaink közül ajánljuk