En

TÁJÉKOZTATÓ A SZÜRREALISTA MOZGALOM DALÍTÓL MAGRITTE-IG CÍMŰ KIÁLLÍTÁS LÁTOGATÁSÁVAL KAPCSOLATBAN

Kedves Látogatóink!

A kényelmes és gördülékeny látogatás érdekében az alábbiakban összegyűjtöttük Önöknek a 2019. október 20-ig nyitva tartó, A szürrealista mozgalom Dalítól Magritte-ig című tárlattal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat:

  • A kiállítás 2019. július 8-tól hétfőnként is nyitva tart 10:00 órától. A pénztárzárás és utolsó belépés időpontja: 17:00 óra. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy hétfői napokon kizárólag a Szürrealista kiállítás látogatható, állandó gyűjteményünk és egyéb időszaki tárlataink zárva tartanak.
  • Időpontra érvényesített elővételes, valamint ajándék jeggyel nem szükséges a pénztárhoz sorba állni. Kérjük látogatóinkat, hogy a kinyomtatott jegyekkel fáradjanak soron kívül az információs pulthoz.
  • Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jegymester.hu oldalon váltott jegyek esetében a vásárlásról küldött számlát, visszaigazoló e-mailt nem tudjuk elfogadni, az oldalra bejelentkezve a saját vásárlásokban elérhető vonalkódos jegyeket szükséges bemutatni.
  • A Szürrealista kiállításra 2019. augusztus 25-ig a Galéria ,,A” épületében is van lehetőség a jegyváltásra (hétfő kivételével).
  • A díjtalan belépésre jogosult 70 éven felüli EGT-állampolgárok, valamint a Baráti Kör pártolók és mecénások soron kívül igényelhetik belépőjüket a főépület információs pultjában.
  • Fogyatékkal élők, illetve ICOM vagy ICOMOS kártyával rendelkezők soron kívül válthatják meg díjtalan jegyüket az információs pulthoz legközelebb eső, szélső külön pénztárban.
  • Akik sajtó-, illetve pedagógusigazolvánnyal díjtalan belépőt szeretnének igényelni, legyenek kedvesek a pénztári sorba beállni. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kedvezmény nem foglal magában soronkívüliséget.
  • Felhívjuk látogatóink szíves figyelmét továbbá arra, hogy biztonsági okokból a kiállításra kiadható jegyek száma korlátozott. A nyitvatartás magas látogatószám esetén műtárgybiztonsági okokból előrejelzés nélkül is változhat. Abban az esetben, ha az adott napra minden elővételes jegy elkel, a helyszínen csak korlátozott számban tudunk belépőt biztosítani (óránként 50 db).

Látogatás előtt kérjük, olvassa el Látogatói Szabályzatunkat. Köszönjük figyelmüket.

Kiállításaink közül ajánljuk