En

TÁJÉKOZTATÓ A SZÜRREALISTA MOZGALOM DALÍTÓL MAGRITTE-IG CÍMŰ KIÁLLÍTÁS LÁTOGATÁSÁVAL KAPCSOLATBAN

Kedves Látogatóink!

A kényelmes és gördülékeny látogatás érdekében az alábbiakban összegyűjtöttük Önöknek a 2019. október 20-ig nyitva tartó, A szürrealista mozgalom Dalítól Magritte-ig című tárlattal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat:

 • Október 18-20. között a Szürrealista kiállítás 20:00 óráig tart nyitva. A pénztárzárás és utolsó belépés időpontja: 19:00 óra. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a hosszított nyitvatartás során kizárólag a Szürrealista kiállítás látogatható, állandó gyűjteményünk zárva tart. A kiállítótér zárása 19:45 órakor kezdődik.
 • Soron kívül az információs pulthoz fáradhatnak:
  – elővételes/ajándékjeggyel
  – díjtalan belépésre jogosult 70 éven felüli EGT-állampolgárok
  – Baráti Kör pártolók és mecénások
 • Soron kívül az információs pulthoz legközelebb eső, szélső pénztárhoz fáradhatnak:
  – fogyatékkal élők
  – ICOM vagy ICOMOS kártyával rendelkezők
 • Akik sajtó-, illetve pedagógusigazolvánnyal díjtalan belépőt szeretnének igényelni, legyenek kedvesek a pénztári sorba beállni. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kedvezmény nem foglal magában soronkívüliséget.
 • Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jegymester.hu oldalon váltott jegyek esetében a vásárlásról küldött számlát, visszaigazoló e-mailt nem tudjuk elfogadni, az oldalra bejelentkezve a saját vásárlásokban elérhető vonalkódos jegyeket szükséges bemutatni. Jegycsere a látogatás előtt a jegymester.hu oldalán lehetséges. A fel nem használt jegyeket utólag nem áll módunkban más időpontban elfogadni!
 • Felhívjuk látogatóink szíves figyelmét továbbá arra, hogy biztonsági okokból a kiállításra kiadható jegyek száma korlátozott. A nyitvatartás magas látogatószám esetén műtárgybiztonsági okokból előrejelzés nélkül is változhat. Abban az esetben, ha az adott napra minden elővételes jegy elkel, a helyszínen csak korlátozott számban tudunk belépőt biztosítani (óránként 50 db).
 • A kiállítás 2019. július 8-tól hétfőnként is nyitva tart 10:00 órától. A pénztárzárás és utolsó belépés időpontja: 17:00 óra. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy hétfői napokon kizárólag a Szürrealista kiállítás látogatható, állandó gyűjteményünk és egyéb időszaki tárlataink zárva tartanak.

Látogatás előtt kérjük, olvassa el Látogatói Szabályzatunkat. Köszönjük figyelmüket.

Kiállításaink közül ajánljuk