En

Támogatói szintek és kedvezmények

Legyen a Barátunk és támogassa a múzeum kiállításainak megvalósulását!
MECÉNÁSI SZINT

AZOKNAK,  akik rendszeres látogatói  a négy múzeum (Szépművészeti Múzeum, Nemzeti Galéria, Vasarely Múzeum,  Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum ) állandó és időszaki kiállításainak, akiknek fontos művészettörténeti ismereteik folyamatos karbantartása és bővítése, értéket képvisel számukra a kurátoroktól első kézből kapott információ és a művészettörténészekkel való közvetlen kapcsolat. Rendszeres résztvevői programjainknak, belföldi és külföldi kulturális utazásokon is szívesen vesznek részt.

Mecénásainknak az alábbi személyre szóló kedvezményeket biztosítjuk a csatlakozástól számított egy évre a pártolói szint kedvezményein felül

• kényelmes és ingyenes belépés a négy múzeum összes állandó és időszaki kiállítására
• ingyenes belépés a múzeumok esti programsorozataira: Múzeum+, Borszerda
• meghívó a Szépművészeti Múzeumban és a Magyar Nemzeti Galériában nyíló időszaki kiállítások megnyitóira, a Mecénás Klub eseményeire
• előjelentkezési lehetőség a Baráti Kör exkluzív kirándulásaira

Támogatási összegek – érvényes 2021. novembertől:

Mecénás – egyéni (1 felnőtt):  minimum 70.000Ft
Mecénás – partner (2 felnőtt): minimum 100.000Ft
Mecénás – családi (2 felnőtt és 3 gyermek): minimum 120.000 Ft
Mecénás – társasági (1 felnőtt és 4 vendég): minimum 250.000 Ft

LEGYEN A MECÉNÁSUNK!

PÁRTOLÓI SZINT

AZOKNAK, akik évente 2-3 alkalommal ellátogatnak a Szépművészeti Múzeum és Magyar Nemzeti Galéria időszaki tárlataira, általában érdeklődnek a művészettörténet iránt és évente néhány alkalommal részt vennének kurátori tárlatvezetéseken.

Pártolóinknak az alábbi személyre szóló kedvezményeket biztosítjuk a csatlakozástól számított egy évre a Tagsági szint kedvezményei mellett

• korlátlan, ingyenes belépés 4 múzeum állandó kiállításaira (Szépművészeti Múzeum,  Magyar Nemzeti Galéria, Vasarely Múzeum, Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum)
• ingyenes belépés a Szépművészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria időszaki kiállításaira egy alkalommal
• kedvezményes belépés a Múzeum + programokra
• részvételi lehetőség kedvezményes áron a Baráti Kör exkluzív programjain (előzetes regisztráció szükséges)
• 10% kedvezmény a muzeumshop.com oldalon vásárolt termékekből, illetve a múzeumok márkaboltjaiban

Támogatási összeg – érvényes 2021. novembertől:
Pártoló egyéni (1 felnőtt)  25.000 Ft
Pártoló partner (2 felnőtt) 40.000 Ft
Pártoló családi (2 felnőtt+3 gyerek) 50.000 Ft

LEGYEN PÁRTOLÓNK!

TAGSÁGI SZINT

AZOKNAK, akik szeretnének első kézből értesülni a múzeummal kapcsolatos hírekről, a Baráti Kör aktuális programjairól. Innen is bármikor feljebb léphet egy még több kedvezményt biztosító szintre.

• havi, exkluzív tartalmú Baráti Kör hírlevél

Támogatási összeg: nincs, kérjük írjon e-mailt a baratikor@szepmuveszeti.hu címre

HOGYAN VÁLTHAT TAGSÁGOT ?

Személyesen a Szépművészeti Múzeum vagy a Magyar Nemzeti Galéria információs pultjánál vagy online regisztrációs felületünkön.

Jelen időszakban az online tagság- és programbefizetések ügyintézésére az InterTicket jegyértékesítési hálózatával dolgozunk együtt. A támogatási összegen felül a rendszer a tagsági díj 3%-át + 200 forintot számol fel.

A tagságváltáshoz kérjük, lépjen be Jegy.hu fiókjába, vagy egy gyors és egyszerű regisztrációt követően (csak név és e-mail) kattintson a „baráti kör tagság” menüpontra, és válassza ki a megfelelő tagsági kategóriát. A sikeres befizetésről e-mailben értesítőt kap, kérjük, kövesse a levélben leírt instrukciókat. A kártya aktiválását követően a „programok” menüpont alatt már Baráti Körös kedvezményes áron válthat jegyet.

Az online tagságváltást követően, a múzeumok látogatásához szükséges egyedi Baráti Kör kártyaazonosítóját legkésőbb két munkanapon belül az Ön által megadott e-mailre elküldjük, a tagságához járó Baráti Kör plasztikkártyáját hamarosan megrendeljük, és a mindenkor érvényes kedvezményekről, a kuponkódok felhasználásáról tájékoztató levelünkkel együtt postázzuk az Ön által megadott levelezési címre.

Amennyiben további információ szükséges, kérdéseit, észrevételeit a baratikor@szepmuveszeti.hu email címre várjuk.

LEGYEN A BARÁTUNK!

Kiállításaink közül ajánljuk