En

Tárlatvezetések

A Magyar Nemzeti Galéria állandó és időszaki kiállításaiban lehetőség van múzeumpedagógiai foglalkozásokon, tárlatvezetéseken is részt venni, egyénileg és csoportosan egyaránt.

Tárlatvezetéseket, foglalkozásokat kedd és vasárnap között tartunk. Az alábbi oldal kitöltésével jelentkezhet a vezetésekre, amelyre hétköznap 9:00 és 17:00 óra között válaszolunk. Jelenleg az országosan zajló Lázár Ervin Program keretében a hétköznapi napokon nagy létszámú gyerekcsoportokat fogadunk, ezért az állandó kiállításban csak az alábbi időpontokban tudunk vezetést biztosítani: 12:00, 14:00, 15:00, 16:00. Megértésüket köszönjük!

A tárlatvezetés díja a belépőn felül 10.000,- Ft/csoport, idegen nyelvű tárlatvezetés esetén 16.000,- Ft. Az iskolai csoportokra vonatkozó információkkal és árakkal kapcsolatban itt tájékozódhat. Előre meghirdetett tárlatvezetéseinket a programnaptárban találja.

Amennyiben kérdése merülne fel, írjon nekünk a muzeumpedagogia@mng.hu e-mail címre.

2021. november 12-től a szájat és orrot eltakaró maszk viselése kötelező a múzeum teljes területén (kivéve a kávézóban az asztalnál ülve). Kérjük szíves együttműködésüket.

Kiállításaink közül ajánljuk