En

Vissza a múzeumba!

KEDVES LÁTOGATÓINK!

Igyekszünk mindent megtenni az Önök és kollégáink egészségének megóvása érdekében. Alábbi intézkedéseinkkel arra törekszünk, hogy biztonságban érezzék magukat nálunk.

Várjuk Önöket az állandó kiállításokon és 2021. január 31-ig a Sean Scully: Átutazó – Retrospektív kiállítás című időszaki tárlaton valamint 2021. január 17-ig az  Összetartozunk. A Trianon előtti Magyarország rajzban elbeszélve  című időszaki tárlaton.

Elindulás előtt

Nyitvatartás

Nyitvatartásunk változott: hétfőn-csütörtökön zárva tartunk, péntekenként 14 órától 20 óráig hosszított nyitvatartással,  szombaton és vasárnap 10 órától 18 óráig várjuk a látogatókat.

További információ>>

Belépőjegyek és fizetés

A Galériában, a MúzeumShopban és a kávézóban készpénzzel és bankkártyával is fizethet, de javasoljuk a bankkártya használatát.

Javasoljuk, hogy belépőiket elővételben vásárolják meg online, a jegymester.hu oldalán.

Ajándékjeggyel és partnerjeggyel rendelkező látogatóinktól kérjük, hogy jegyeiket lehetőleg még otthon, előre érvényesítsék a látogatás időpontjára.

A kupola az állandó kiállításokra szóló belépőjeggyel nyitvatartási időben tekinthető meg.
Esetenként a felhaladók számát korlátozhatjuk az érdeklődés függvényében, ezért kérjük, számítsanak esetleges várakozásra.

Az időpontra szóló online jegyeik kinyomtatott formában és telefonjaikon is bemutathatók. A kódokat belépéskor érintésmentesen ellenőrizzük.

Szolgáltatások

Átmenetileg audio guide készülék nem bérelhető.

Gyerek- és felnőttfoglalkozásokat, illetve nyári táborokat nem tartunk.

A múzeumi babakocsik átmenetileg nem kölcsönözhetőek, kérjük, hogy csecsemővel elöl viselt hordozóban látogassák a kiállításokat.

 

Látogatás alatt

Kérjük, hogy már a belépésnél takarják el szájukat és orrukat maszkkal vagy sállal. A maszk használta a múzeum egész területén kötelező.

A kiállítótérben kérjük, tartsák be a 1,5 méteres távolságot. Ennek érdekében lehet, hogy várakozni kell a termek bejáratánál a látogatók számának függvényében.

Amennyiben megtehetik, kérjük, látogassák múzeumunkat egyénileg. A látogatói csoportok létszáma legfeljebb 15 fő lehet, rendezvényeinken a tárlatvezetéseken résztvevők maximális létszáma 20 fő.

Fenti intézkedéseink hatását és szükségességét az Önök tapasztalataival együtt folyamatosan figyelemmel kísérjük, indokolt esetben felülvizsgáljuk és módosítjuk őket.