En

Vissza a múzeumba!

KEDVES LÁTOGATÓINK!

Örömmel üdvözöljük Önöket újra múzeumunkban !

A korábbi korlátozó, ill. biztonsági intézkedések kiállításaink  látogatására 2021. július 3-tól megszűntek, mindenkit várunk szeretettel!
A Borszerdák esti rendezvényen továbbiakban is kérnünk kell a védettségi igazolvány felmutatását.

Várjuk Önöket az állandó kiállításokon és 2021. május 13 – augusztus 22-ig a Vágyott szépség – Preraffaelita remekművek a TATE gyűjteményéből, valamint a hozzá tartozó Az Utópia szépsége –  Preraffaelita hatások a magyar századforduló művészetében című időszaki tárlaton.

Itt tervezhetik meg látogatásukat>>

 

Nyitvatartás
A Magyar Nemzeti Galéria nyitvatartása itt olvasható.

Belépőjegyek és fizetés

A Galériában, a MúzeumShopban és a kávézóban készpénzzel és bankkártyával is fizethet, de javasoljuk a bankkártya használatát.

A kupola az állandó kiállításokra szóló belépőjeggyel nyitvatartási időben tekinthető meg.
Esetenként a felhaladók számát korlátozhatjuk az érdeklődés függvényében, ezért kérjük, számítsanak esetleges várakozásra.

Az időpontra szóló online jegyeik kinyomtatott formában és telefonjaikon is bemutathatók. A kódokat belépéskor érintésmentesen ellenőrizzük.

Korábbi jegyek felhasználhatósága

A 2020-ban vásárolt vagy ajándékba kapott, de a zárás miatt fel nem használt belépők, programjegyek (kivéve Textúra / Minitextúra), valamint a 2020 évre szóló ajándék- és partnerjegyek 3 hónapon belül, azaz augusztus 15-ig csere nélkül felhasználhatók, vagy becserélhetők 2021 végéig érvényes ajándékjegyre.
A Múzeum+ 2020 bérletek felhasználhatók bármelyik Borszerda esten is.

Szolgáltatások

Audio guide készülék egyelőre nem bérelhető. Az audio guide tartalmak elérhetők a múzeum honlapján és saját okostelefonon meghallgathatók. (www.mng/audioguide)

Csoportok önállóan látogathatják a kiállításokat. Kérjük, hogy érkezésüket előzetesen regisztrálják a itt.

Fogasos ruhatárunk változatlanul üzemel, továbbá a kabátok és táskák, hátizsákok elhelyezésére kulcsos szekrények állnak rendelkezésre a földszinten. 

A múzeumi babakocsik átmenetileg nem kölcsönözhetőek, kérjük, hogy csecsemővel elöl viselt hordozóban látogassák a kiállításokat.

Tárlatvezetések

Előzetes regisztrációval, maximum 15 fő/csoport részvételével lehetséges, mely alól az iskolás csoportok kivételt képeznek.
További információ és időpontfoglalás>>

Online vezetéseket több témában  továbbra is kínálunk, melyek csoportok számára is foglalhatók.