En

Baráti Kör

Baráti Kör

LEGYEN A BARÁTUNK!

A Baráti Kör célja a Szépművészeti Múzeum – Magyar Nemzeti Galéria és társintézményei körül egy olyan törzsközönség kiépítése, amelynek tagjai támogatásukkal hozzájárulnak a múzeumok gyűjteményének megőrzéséhez és bővítéséhez, a múzeumi szolgáltatás színvonalának emeléséhez, valamint egy lendületes és vonzó kiállítási program kialakításához. Viszonzásképpen a Baráti Kör által kínált kedvezmények révén egy exkluzív baráti társaság tagjaivá válhatnak, akik szívesen vesznek részt különböző művészeti programokon, előadásokon és tárlatvezetéseken, külföldi és belföldi kulturális utazásokon, mindezt szakértő vezetésével. Barátaink nagylelkűsége és elkötelezettsége hozzájárul ahhoz, hogy Magyarország egyik legfontosabb kulturális márkáját minél szélesebb körben elismerjék.

A Baráti Kör adatkezelési tájékoztatója ITT érhető el.

LEGYEN A BARÁTUNK!

Nincs a szűrésnek megfelelő tartalom

Baráti Kör a Facebookon!

Csatlakozzon hozzánk a közösségi hálón is, és kövesse figyelemmel a Baráti Kör tevékenységét! Itt az általános információk mellett rendszeresen hírt adunk aktuális programjainkról, és a már lezajlott eseményekről tudósítunk.

Keresse meg és kedvelje oldalunkat a Facebookon, és kövesse nyomon a Baráti Kör eseményeit a közösségi hálón!

Gyakori kérdések

Online regisztráció

Amennyiben „barátkozó” Tagként csatlakozik a Baráti Körhöz, elegendő az online regisztrációs felületet kitöltenie.

Ha Pártolóként vagy Mecénásként támogatja a Baráti Kört, akkor a jelentkezési lap kitöltését követően a Pártolói vagy Mecénási támogatási összeget bankkártyás fizetéssel utalhatja.
A következő bankkártyatípusokat fogadjuk el: VISA, VISAElectron, American Express, MasterCard, Maestro.

Sikeres regisztrációjáról automatikus válaszüzenetet kap, amely tartalmazza az Ön személyes Baráti Kör kódját. Ezzel a kóddal tudja igénybe venni a Baráti Kör nyújtotta kedvezményeket, illetve használhatja online programjelentkezési rendszerünket. Kérjük, hogy ha a regisztráció után nem kap ilyen automatikus üzenetet, legyen szíves ezt a Baráti Kör e-mail-címén (baratikor@szepmuveszeti.hu) jelezni. Köszönjük!

REGISZTRÁCIÓ

Személyes regisztráció

A Baráti Körhöz személyesen is csatlakozhat a Szépművészeti Múzeum vagy a Magyar Nemzeti Galéria információs pultjánál. Forduljon kollégáinkhoz bizalommal!

A regisztrációs lap kitöltését követően befizetésre a MúzeumShopban van lehetőség.

Regisztrációját követően az információs pultban megkapja Tagsági Adatlapját, amely tartalmazza az Ön személyes Baráti Kör kódját. Ezzel a kóddal tudja igénybe venni a Baráti Kör nyújtotta kedvezményeket, illetve használhatja online programjelentkezési rendszerünket.

Ajándék tagság vásárlása

Amennyiben online vásárolna ajándékba Baráti Kör-tagságot, úgy a regisztrációs lap kitöltésekor válassza az „Ajándék” kártyatípust. Személyes regisztráció esetén pedig kérjük, ajándékvásárlási szándékára hívja fel kollégáink figyelmét az információs pultban. Mindkét regisztráció esetén szükségünk lesz az Ön, valamint a megajándékozott adataira. Az ajándékkártya postázását kérheti a saját vagy az ajándékozott címére is.

Meghirdetett programjainkról hírlevél formájában minden héten értesítést küldünk. A programjainkon való részvétel minden esetben regisztrációhoz kötött.

Online programregisztráció

Lehetősége van akár otthon, online jelentkezni programjainkra. Ehhez nincs más dolga, mint a Baráti Kör online programjelentkezési felületén bejelentkezni a regisztrációkor megadott e-mail-címével és kártyaszámával, majd a „Programok/Aktuális programok – jegyvásárlás” menüpontra kattintva az Ön által meglátogatni kívánt program kiválasztásával regisztrálni. Részvételi díját ez esetben online bankkártyás fizetéssel (VISA, VISAElectron, American Express, MasterCard, Maestro) egyenlítheti ki.

Sikeres regisztrációjáról automatikus válaszüzenetet kap, amely tartalmazza az Ön személyes Baráti Kör kódját és a vásárolt jegyek számát. Kérjük, hogy ha a programregisztráció után nem kap ilyen automatikus üzenetet, legyen szíves ezt a Baráti Kör e-mail-címén (baratikor@szepmuveszeti.hu) jelezni. Köszönjük!

Személyes programregisztráció

Programjainkra – a szabad helyek függvényében – személyesen is regisztrálhat a Szépművészeti Múzeum, illetve a Magyar Nemzeti Galéria MúzeumShopjában. Ebben az esetben bankkártyás vagy készpénzes fizetésre egyaránt lehetősége nyílik.

Sikeres regisztrációjáról automatikus válaszüzenetet kap, amely tartalmazza az Ön személyes Baráti Kör kódját és a vásárolt jegyek számát. Kérjük, hogy amennyiben a programregisztráció után nem kap ilyen automatikus üzenetet, legyen szíves ezt a Baráti Kör email-címén (baratikor@szepmuveszeti.hu) jelezni. Köszönjük!

Tagságának lejárta előtt lehetősége van megújítani online programjelentkezési felületünkön a „Tagság/Tagság megújítása” menüpont alatt. Kérjük, ellenőrizze adatait, és a szükséges módosításokat követően mentse el. Ha Pártolóként vagy Mecénásként támogatja a Baráti Kört, akkor a jelentkezési lap kitöltése után a Pártolói és Mecénási támogatási összeget bankkártyás fizetéssel utalhatja. A következő bankkártyatípusokat fogadjuk el: VISA, VISAElectron, American Express, MasterCard, Maestro.

Sikeres regisztrációjáról automatikus válaszüzenetet kap, amely tartalmazza az Ön személyes Baráti Kör kódját. Kérjük, hogy ha a regisztráció után nem kap ilyen automatikus üzenetet, legyen szíves ezt a Baráti Kör e-mail-címén (baratikor@szepmuveszeti.hu) jelezni. Köszönjük!

Ne feledje, megújítás esetén éves tagsági díjából 10% kedvezményt biztosítunk!