En

Támogatók

A Vágyott szépség. Preraffaelita remekművek a Tate gyűjteményéből és Az utópia szépsége. Preraffaelita hatások a századforduló magyar művészetében című kiállításunk főtámogatója a Gránit Bank. A kiállítások kiemelt támogatója a Szerencsejáték Zrt. Együttműködő partnerünk a NATURALii Concept Store, a Farrow & Ball festék forgalmazója.

 

Kiemelkedő támogatásukért szeretnénk köszönetet mondani azon vállalatoknak, amelyek évek óta fontos szerepet töltenek be a Magyar Nemzeti Galéria és a Szépművészeti Múzeum Múzeum+ program-sorozatának megvalósításában és számos sikeres kiállításának finanszírozásában.

A Magyar Nemzeti Galéria támogatójaként a Magyar Fejlesztési Bank évek óta hűséges szponzora emlékezetes kiállításainknak.

Vállalati partnereink nagylelkű támogatása nem csak a nagyszabású nemzetközi kiállítások megvalósításában segíti intézményeinket, hanem hozzájárul ahhoz is, hogy múzeumunkban és minden kiállításunkon teljes élményben részesíthessük látogatóinkat.

 

Médiapartnereink szakértő hálózata folyamatos segítséget nyújt a Magyar Nemzeti Galéria számára az egyre szélesebb közönség elérésében változatos médiumokon keresztül.

 

Köszönjük a Szerencsejáték Zrt. hozzájárulását a “Minden múlt a múltam” című kiállításunk megvalósításához.

Hálásak vagyunk a Citi Magyarország nagylelkű támogatásáért, mellyel a Vasarely Múzeum „Holdmúzeum 1969 – Művészet és világűr” című kiállítás főtámogatójaként járult hozzá a tárlat megvalósításához.

A “Soá” című kiállítás támogatója a 4iG Nyrt.

A Szépművészeti Múzeum – Magyar Nemzeti Galéria fenntartója a  Kulturális és Innovációs  Minisztérium

Kiállításaink közül ajánljuk