En

Támogatók

A GULÁCSY. Na’Conxypan hercege. Gulácsy Lajos (1882–1932) életmű-kiállítása című kiállításunk főtámogatója a Szerencsejáték Zrt. Partnerünk a Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek. Kiemelt támogatónk a CIB Bank.

Kiemelkedő támogatásukért szeretnénk köszönetet mondani azon vállalatoknak, amelyek évek óta fontos szerepet töltenek be a Magyar Nemzeti Galéria és a Szépművészeti Múzeum Múzeum+ program-sorozatának megvalósításában és számos sikeres kiállításának finanszírozásában.

Köszönjük a Gránit Bank immár közel tíz éves partnerségét és hozzájárulását a a millennium és a második világháború közti magyar művészetet bemutató Modern idők kiállításunk megújulásához.

Vállalati partnereink nagylelkű támogatása nem csak a nagyszabású nemzetközi kiállítások megvalósításában segíti intézményeinket, hanem hozzájárul ahhoz is, hogy múzeumunkban és minden kiállításunkon teljes élményben részesíthessük látogatóinkat.

 

Médiapartnereink szakértő hálózata folyamatos segítséget nyújt a Magyar Nemzeti Galéria számára az egyre szélesebb közönség elérésében változatos médiumokon keresztül.

A Szépművészeti Múzeum – Magyar Nemzeti Galéria fenntartója a  Kulturális és Innovációs  Minisztérium

Kiállításaink közül ajánljuk