En

Csoportos látogatók

A Magyar Nemzeti Galéria állandó és időszaki kiállításaiban lehetőség van a csoportos látogatásra. A kiállítások megtekintésére igényelhetnek tárlatvezetést, de önállóan, tárlatvezetés nélkül is megtekinthetik kiállításainkat.

CSOPORTOK TÁRLATVEZETÉSSEL

Amennyiben állandó és időszaki kiállításainkat szakképzett múzeumpedagógusaink segítségével kívánja megtekinteni, foglaljon IDŐPONTOT. Kérjük, a látogatás előtt legalább egy héttel vegyék fel a kapcsolatot múzeumpedagógusainkkal.

TÁRLATVEZETÉS ÓVODAI, ISKOLAI CSOPORTOKNAK

Amennyiben szeretné óvodai csoportját vagy iskolai osztályát izgalmas, korosztályra szabott foglalkozásaink egyikére elhozni, válogasson MÚZEUMPEDAGÓGIAI foglalkozásaink közül!

CSOPORTOK TÁRLATVEZETÉS NÉLKÜL

Bejelentett csoportok fogadása tárlatvezetés nélkül: maximum 15 fő egy csoportban. Előzetes bejelentkezést kérünk és visszaigazolást küldünk  írásban minden szervezetten érkező csoport számára.
Bejelentkezést kizárólag az alábbi határidőig tudunk regisztrálni:
– hétköznap legkésőbb a látogatás előtti napon 16 óráig,
– hétvégi látogatás esetén péntek 12 óráig.

BEJELENTKEZÉS

A bejelentkezés csak e-mailen küldött visszaigazolással együtt érvényes. A visszaigazolásban szerepel a csoport és a látogatás minden rögzített adata a díjjal együtt. Csak a honlapon szereplő és e-mailben visszaigazolt árak és adatok a mérvadóak, szóbeli tájékoztatásra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

Kiállításainkon kizárólag a múzeum képzett tárlatvezetői tarthatnak tárlatvezetést. Iskolai csoporttal érkező pedagógusok csak akkor tarthatnak múzeumi tanórát az állandó kiállítás gyűjteményeiben, ha a látogatás előtt a Múzeumpedagógiai Osztálytól engedélyt kapnak rá. Az időszakos kiállításokon a pedagógusok sem tarthatnak csoportfoglalkozást.

BELÉPŐJEGYEK FIZETÉSE

A belépők és szolgáltatások díja érkezéskor a helyszínen pénztárainknál fizethetők készpénzzel, a legtöbb ismert bankkártyával és bármely SZÉP-kártyával. Kedvezményes belépő esetén a pénztárnál a jegy váltásakor (vagy elővétel esetén belépésnél) kérjük a jogosultság igazolását.

BELÉPŐJEGYEK ELŐRE VÁLTÁSA

– helyszíni pénztárainkon kívül:
– a Jegymester webáruházában (www.jegymester.hu),
– a Ticketexpressz / Eventim jegyirodáiban és partnereinél országszerte és külföldön (www.eventim.hu).
A vásárlásról csak az értékesítést végző partnertől kérhető számla a vásárláskor, számlát utólag kiállítani nem áll módunkban! (Az online vásárlás számlaigényléséről bővebb tájékoztatás a jegymester.hu weboldalán található.)

LEMONDÁS

Kérjük, hogy az esetleges lemondást legkésőbb a látogatás előtti hétköznap 16 óráig jelezzék e-mailben a fenti elérhetőségeken. A Jegymester webáruházában előre váltott belépők esetében lehetőség van a jegyek későbbi időpontra történő cseréjére az érvényességet megelőző napig. Ebben az esetben is kérjük, hogy írásban jelezzék a lemondást és látogatásuk új időpontját.

LÁTOGATÁSI SZABÁLYZAT

Látogatásuk idején a csoportra az általános látogatási szabályzat érvényes, amely megtekinthető a Múzeum előterében is. Kérjük, gondoskodjon róla, hogy a szabályzatot a csoport minden tagja megismerje. Minden esetben a csoportvezetőt, szervezőt, kísérőt (valamint eseti külön engedéllyel rendelkező külső tárlatvezetőt) terheli a felelősség azért, hogy csoportjuk tagjai ismerjék és betartsák a szabályokat.

SPECIÁLIS IGÉNYŰ CSOPORTOK

A kultúra mindenkié! Tematikus vezetéseket és egyedi foglalkozásokat kínálunk speciális igényű látogatóink számára, előzetes egyeztetést követően. FOGLALJON IDŐPONTOT

Kiállításaink közül ajánljuk