En

Pályázati felhívások

Magyar Nemzeti Galériában lévő múzeumi kávézó üzemeltetése

A Várkapitányság Integrált Területfejlesztési Központ Nonprofit Zrt. és a Szépművészeti Múzeum 2022. augusztus 18. napján nyilvános, egyfordulós pályázatot írt ki a Magyar Nemzeti Galériában lévő múzeumi kávézó üzemeltetésére. A pályázati felhívás megtekinthető a Hivatalos Értesítő 2022. augusztus 18-i számában (2022. évi 48. szám), de ide kattintva is elérhető.

A pályázati ajánlat a pályázati felhívás megjelenésétől számított 30. naptári napig, vagyis 2022. szeptember 19-ig (hétfő) nyújtható be a Kiírók képviseletében eljáró OKFON Közbeszerzési és Szolgáltatási Zrt. székhelyén (1139 Budapest, Gömb u. 33. I. emelet). Ezt megelőzően a Kiírók 2022. augusztus 25-én 13:00 órától helyszíni bejárási lehetőséget biztosítanak.

A pályázattal kapcsolatos részletes információk és a felhívásban hivatkozott mellékletek a Pályázati Dokumentációban találhatók meg, amely elektronikus úton igényelhető az OKFON Közbeszerzési és Szolgáltatási Zrt-től (e-mail cím: reichstetter.zsuzsanna@okfon.hu).

„Bérlemény vendéglátóipari tevékenység folytatása céljából történő üzemeltetése” tárgyú pályázati felhívással kapcsolatban beérkezett kérdések és az Ajánlatkérő által adott válaszok

Kiállításaink közül ajánljuk