En

Kényelmi szolgáltatások

MOBILSZÉKEK

A kiállítótereknél kihelyezett mobilszékek használatával Látogatóink nagyobb kényelemben szemlélhetik a Számukra legkedvesebb műtárgyainkat. Látogatás után kérjük a székeket egy erre a célra kihelyezett állványra visszatenni.

KEREKESSZÉKEK

Látogatóink számára korlátozott mennyiségben, díjmentesen kölcsönözhető kerekesszéket biztosítunk. A kölcsönzéshez kérjük, forduljanak az előtérben dolgozó biztonsági kollégákhoz.

BABAKOCSIK

A legfiatalabb látogatóink számára ingyenesen kölcsönözhető babakocsit biztosítunk. A kölcsönzéshez az információs pultban dolgozó kollégákhoz fordulhatnak segítségért. (A babakocsik korlátozott mennyiségben elérhetők. Maximális teherbírása 15 kg.)

BABA-MAMA KÉNYELEM

Kisgyermekes látogatóink kényelméhez a következő lehetőségeket tudjuk kínálni:

Baba-mama szoba: az I. emeleten megújult baba-mama szobával várjuk a kisgyermekkel érkező látogatóinkat. A helyiségben pelenkázóasztal, a szoptatáshoz szükséges, kényelmes fotel, és gyermekjátékok várják a gyermekeket és szüleiket.

Pelenkázási lehetőségek:

– az I. emeleten található baba-mama szobában
– a földszinti Kávézó női mosdójában

KÁVÉZÓ

A Dunára néző Savoyai-teraszról nyíló főbejáratnál, a C épület földszintjén várja a Látogatókat a Múzeum kávézója, amelynek kínálatában meleg és hideg italok, többféle szendvics, pogácsák és sütemények találhatók.
A kávézó a Múzeum nyitvatartási napjain üzemel, belépőjegy nélkül is látogatható 10.00-17.45 között.

Kiállításaink közül ajánljuk