En

Nyári táborok részletei

Mikor és milyen programok lesznek?

A táborok programjai 9 – 16 óra között zajlanak. A részletes programokat a tábort megelőzően küldjük el a résztvevőknek.

Mit hozzon a gyermek a táborba?

Tízórait, illetve a kinti programokhoz sapkát, vagy fejkendőt a Nap ellen. Az alkotáshoz biztosítunk kötényeket és eszközöket.

Mit ne hozzon?

Ne hozzon nagy értékű telefont/tabletet/játékot stb. Ezekért a Magyar Nemzeti Galéria felelősséget nem vállal.

Hogyan mondhatom le a táborozást?

Amennyiben a lemondás időpontja legalább 10 munkanappal megelőzi a megjelölt turnuskezdést, a tábor díjának 50%-át a szervező visszafizeti. Amennyiben a lemondási szándékot a szülő a fenti időpontnál később jelzi, a tábor teljes díja a Szervezőt illeti. Lemondást kizárólag írásban tudunk elfogadni a muzeumpedagogia@mng.hu címen.

Hogyan lehet jelentkezni a táborba?

A táborba online lehet jelentkezni a honlapon kitölthető regisztrációs űrlappal.

Milyen fizetési lehetőségek vannak?

A tábor díját jelentkezéskor egy összegben kell rendezni, átutalással. Ennek részleteiről a jelentkezés elfogadását követően e-mailben tájékoztatjuk a szülőket. Testvérkedvezményt sajnos nem tudunk biztosítani.

Mit tartalmaz a tábor díja?

A tábor díja fedezi a tábor minden programját és a felhasznált anyagokat, eszközöket, továbbá az ár tartalmazza a napi egyszeri meleg étkezést.

Kik vezetik a tábort?

A tábort a Magyar Nemzeti Galéria múzeumpedagógusai vezetik.

Mi történik, ha a gyermekem megbetegszik a táborban?

Ha a gyermek megbetegszik, vagy rosszul érzi magát (hasfájás, fejfájás stb.), azonnal hívjuk a szülőt. Hőemelkedés, köhögés esetén a többiektől elkülönítjük a szülő megérkezéséig. A betegség miatt elmaradt napokat sajnos nem tudjuk számára egy másik táborban pótolni.

Ha további kérdése lenne, kérjük írjon nekünk: muzeumpedagogia@mng.hu

Kiállításaink közül ajánljuk