En

Tárlatvezetések

Kíváncsi rá, hogy mi volt Rippl-Rónai József eredeti foglalkozása? Vagy kinek a műve készült különleges, betonhímzéses technikával? Jöjjön el előre meghirdetett tárlatvezetéseinkre, vagy foglaljon egyéni időpontot csoportjának, barátainak, és tudjon meg minél többet állandó és időszaki kiállításainkról.

Tárlatvezetések

TÁRLATVEZETÉSEK FOGLALÁSA

Sok-sok érdekes részlet, alapos megfigyelés, múzeumi háttér-információk és egyedi múzeumi élmény – mindezek várják azokat, akik előre egyeztetett időpontra foglalnak tárlatvezetést.

Az egyórás vezetések 13.00 és 16.30 között indulnak a legkülönbözőbb korosztályok számára. A tárlatvezetés díja magyar nyelven 10 000 Ft / csoport; idegen nyelven pedig 16 000 Ft / csoport. Egy csoportban legfeljebb 10 főt tudunk fogadni.

Az időszaki kiállításokon és az állandó tárlatokon egyaránt csak múzeumunk képzett tárlatvezetői tarthatnak magyar, illetve idegen nyelvű (angol, francia, német, olasz és orosz) tárlatvezetéseket. Amennyiben a Magyar Nemzeti Galéria nem tudja a kívánt idegen nyelvű tárlatvezetést biztosítani, lehetőség van arra, hogy az utazási irodák idegenvezetői fordítsanak a magyar nyelvű tárlatvezetésen.

A bejelentkezés után e-mailen visszaigazolást küldünk. A bejelentkezés csak a visszaigazolással együtt érvényes, amelyben szerepel a csoport és a látogatás minden rögzített adata a díjjal együtt. Csak a honlapon szereplő és e-mailben visszaigazolt árak és adatok a mérvadóak, szóbeli tájékoztatásra való hivatkozást nem tudunk elfogadni.

LEFOGLALOM

TÁRLATVEZETÉSEK ÓVODAI, ISKOLAI CSOPORTNAK

Amennyiben szeretné óvodai csoportját, vagy iskolai osztályát izgalmas, korosztályra szabott foglalkozásaink egyikére elhozni, válogasson MÚZEUMPEDAGÓGIAI FOGLALKOZÁSAINK közül! Iskolai csoporttal érkező pedagógusok a Magyar Nemzeti Galéria állandó gyűjteményeiben külön engedéllyel tarthatnak foglalkozásokat. (Az időszaki kiállításokon tanároknak sem engedélyezett a tárlatvezetés.)

MEGHIRDETETT TÁRLATVEZETÉSEK

A Magyar Nemzeti Galéria állandó és időszaki kiállításaiban számos előre meghirdetett tárlatvezetést tartunk. Ezek időpontjairól a PROGRAMNAPTÁRBÓL értesülhet.

A tárlatvezetésen a kiállításra váltott belépőjeggyel lehet részt venni. Regisztráció a vezetés előtt, érkezési sorrendben, a C épületi információs pultnál. 

További programok: