En

Sean Scully: Átutazó – Retrospektív kiállítás | Élő, interaktív, online tárlatvezetés

A kiállítás a kelet-közép-európai régióban először mutatja be átfogóan Sean Scullynak, az absztrakt festészet egyik legfontosabb kortárs képviselőjének életművét. A mintegy száztíz művet bemutató kiállítás az életmű összes meghatározó periódusát áttekinti.

Az online tárlatvezetésen Fehér Dávid, a kiállítás kurátora kalauzolja az érdeklődőket a kiállításban.

A ZOOM platformon tartott élő online vezetésen a résztvevők és a tárlatvezető az ExhibitOnline alkalmazás segítségével a 3D-s virtuális kiállítótérben „találkoznak”. A tárlatvezető a múzeumi kiállítóterekben kalauzolja a tárlatvezetés közönségét, a kiállított művekbe és a kiállítótérbe kihelyezett feliratokba belenagyítva vezeti a látogatókat a kiállításban. A rendelkezésünkre álló technológia segítségével az élő online vezetés igazi közösségi élménnyé válhat.

Az online kiállítás visszanézhető: a tárlatvezetést követően egy hétig lehetőséget kínálunk a kiállításban való önálló böngészésre. A látogatók nézelődhetnek a kiállítás egészének otthont adó virtuális térben, közelről megnézhetik a műtárgyakat, olvasgathatnak, tanulmányozhatják a kiállítótérben megjelenő tartalmakat.

További információ és részletek a muzeumpedagogia@mng.hu email címen vagy a +3620 439 7408 telefonszámon.

Időpontok:
2021. március 13., szombat 18:30
2021. március 20., szombat 18:30
Az online tárlatvezetés hossza: 90 perc
Max. résztvevő szám: 35 fő
Platform: ZOOM

A tárlatvezetést tartja: Fehér Dávid, a kiállítás kurátora

Részvételi díj:
Normál jegy: 1500 Ft
Támogatói jegy: 2500 Ft

Kedves Látogatóink! Amennyiben többen vesznek részt a programon és lehetőségük engedi, kérjük, váltsanak támogatói jegyet, ezzel online tárlatvezetéseink fejlesztését segítik. Nagyon köszönjük!​

A tárlatvezetés a Magyar Nemzeti Galéria Zoom felületén zajlik. A belépéshez szükséges linket a Jegymester weboldalán való vásárlást követően, a Vásárlásaim menüpont alatt találja.

Kiállításaink közül ajánljuk